POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je ESLABONDEXX™?

ESLABONDEXX™ je inovativna, profesionalna formulacija, ki se doda h kemičnim postopkom in prepreči škodo preden sploh nastane. Krepi obstoječe in novo nastale vezi v laseh. Je najljubše orodje frizerja ter ščiti lase pri vseh kemičnih postopkih..

KAKO DELUJE ESLABONDEXX™ TEHNOLOGIJA?

Zahvaljujoč edinstveni formuli naravnih sovi in NIOSOM-a le ta omogoča globoko penetracijo zdravilnih učinkov v samo skorjo las - cortex. Ta napredna tehnologija učinkovito zmanjša lomljenje vezi, jih obnavlja in preprečuje škodo.

ALI ESLABONDEXX™ VPLIVA NA POSTOPKE OZ. TRAJANJE LE TEH?

Kombinirana tehnologija omogoča ESLABONDEXX™, da učinkuje brez da bi vplivala na na delovanje izdelkov oz. njihov čas delovanja. Preprosto ga vmešamo v uporabljeno formulacijo in tako pripomore k stabilizaciji las. Zaradi tega je ESLABONDEXX™ tako poseben.

KAKŠNE REZULTATE GARANTIRA ESLABONDEXX™?

Z ESLABONDEXX™-om je čas zlomljenih las preteklost! Disulfidne vezi naredijo lase močnejše, bolj elastične, prožne, svilene in odpornejše na lomljivost. Lasje so zaščiteni pred poškodbami brez da bi postopek vplival na uporabo preparatov.

ALI OBSTAJAJO KAKŠNE POSEBNOSTI? JE POTREBNO NA KAKŠNE ZADEVE BITI ŠE POSEBEJ POZOREN?

Ne obstajajo nobene posebnosti: ESLABONDEXX™ ni nevaren, upoštevati je potrebno priložena navodila.

KDO JE IDEALNA ESLABONDEXX™ STRANKA?

ESLABONDEXX™ lahko uporabimo pri vsakem kemičnem postopku, od barvanja do beljenja, ravnanja in ondulacije. Poleg tega je posebej primeren za poškodovane lase.

KAKO ZARAČUNAM ESLABONDEXX™?

Saloni lahko dvignejo cene za storitve saj strankam nudijo bolj zdrave lase in boljše rezultate. V povprečju se cena pri barvanju lahko dvigne za 25 - 30%.

UPOŠTEVAJ NAVODILA UPORABE

KAKO ZMEŠAMO CONNECTOR IN BARVO, ČE SE MEŠALNO RAZMERJE RAZLIKUJE OD 1:1, KOT JE NAVEDENO V ESLABONDEXX™ NAVODILIH?

Ne obstaja nobene razlike pri mešanju Connector-ja pri razmerju 1:1 ali 1:1.5. Mešalno razmerje je vedno 1ml na vsakih 10g barve. Poglej si mešalne tabele >>>

PRI UPORABI AMPLIFIER-JA, KAJ POMENI “PRIMERNA KOLIČINA” V NAVODILIH UPORABE?

Količina Amplifier-ja je odvisna od dolžine las in poroznosti. V vseh primerih 10ml zadostuje za srednje dolg las in 15ml za veliko las.

ALI JE POTREBNO POVEČATI KOLIČINO V PRIMERIH, KO SE ESLABONDEXX™ UPORABLJA KOT SAMOSTOJEN TRETMA, SAJ NI ZMEŠAN Z OSTALIMI PREPARATI?

10ml Connector-ja in 15ml Amplifier-ja z uporabo glavnika in masiranja las bi moralo zadostovati. Če bi slučajno bila potrebna večja količina se je potrebno držati navedenih proporcij 1:1.5 (15ml Connector-ja z 22.5ml Amplifier-ja, 20ml Connector-ja s 30ml Amplifier-ja, itn...).

KAKŠNA SO PRIPOROČILA, ČE SE ESLABONDEXX™ IZPOSTAVI VROČINI?

Možno je izpostaviti ESLABONDEXX™ povišani temperaturi: priporočena temperatura je 40-45°C. Pri izpostavitvi je potrebno bolj pogosto kontrolirati barvo saj se zaradi višje temperature skrajša čas delovanja.

ZAKAJ NAJ PRIPOROČAM STRANKAM UPORABO SUSTAINER-JA DOMA?

Vezi v laseh se lomijo kadarkoli jih obdelujemo (česanje, sušenje, frizure...). Integriteta las med obiski salona upada. Z uporabo Sustainer-ja bodo vaši lasje v dobri kondiciji do naslednjega obiska vašega frizerja.