1. connector

Dodan h kemičnim postopkom, ESLABONDEXX™ Connector obnovi vezi v laseh in ščiti obstoječe. Izboljša moč in elastičnost las. (100ml - 500ml)


2. AMPLIFIER

Krepi obstoječe in novo nastale vezi v laseh, dodaja hidracijo in hranilne snovi lasem. Lahko ga poimenujemo kar KREPILO. (100ml - 500ml - 1000ml)


3. sustainer

Uporablja se za domačo uporabo (dvakrat na teden), in pripomore k stabilizaciji in dodatnemu sijaju las.
(250ml)


. SALONSKI PAKET

1 Connector 500ml + 1 Amplifier 500ml


. KOMPAKTNI PAKET

1 Connector 100ml + 1 Amplifier 100ml + 1 Sustainer 100ml


4. RESCUE SHAMPOO (200ml - 1000ml)

Regenerira in krepi poškodovane lase. Nežno čisti in zagotavlja moč in sijaj las. Lahko se uporablja v salonu med Eslabondexx™ tretmajem, ali pa se uporablja kot tradicionalni šampon 2/3 krat na teden. Dejstvo je, da zaradi svoje posebne formule, bogate z aktivnimi sestavinami, pripomore k dolgotrajnim učinkom tretmaja Eslabondexx™.


5. IMMEDIATE RESCUE (150ml)

Immediate Rescue je poseben tretma zelo poškodovanih las, predvsem pri beljenju, kemično obravnavi in trajni. Sestavljen je iz iste mešanice aminokislin in niosoma kot linija Eslabondexx™. Formula Immediate Rescue je obogatena z rastlinskimi proteini. Ta posebna mešanica sestavin se absorbira v skorjo las, ki jih odznotraj krepi in hkrati razvije zaščitni sloj, ki nudi zaščito in zagotavlja sijaj. Prav tako popravi strukturo las in tako preprečuje lomljenje po vsaki kemični obdelavi.


6. LEAVE-IN RESCUE (150ml)

Okrepitveno zdravljenje brez izpiranja, posebej za fine, zelo poškodovane lase. Obogaten s posebnim proteinskim kompleksom. Je zelo negovalen in preprečuje lomljenje. Poleg zmanjševanja nastale škode zaradi vplivov okolja in ostalih tretmanov krepi lase od znotraj, jih ščiti in daje sijaj. Enostavna domača uporaba: nanesite na moker ali suh las ter po nekaj minutah nadaljujte z urejanjem priceske kot običajno.